Українські Карпати

Гірський туризм

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гірський туризм » **Г І Р С Ь К И Й****Т У Р И З М** » Туризм та активний відпочинок в Україні

Туризм та активний відпочинок в Україні

Сообщений 181 страница 210 из 218

181

К2 коли рванем дето на Природу, тобто на еверест!!!!!!!!!!!!! :rain:

0

182

Нема шо робити????????? ниц нема на тому Форумі!!!!!!!!! :disappointed:

0

183

Де всі????????????????????? ся діли!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

0

184

Здарофф! Де ви пропадали?????  :glasses:

0

185

:music:

0

186

Привіт Наталі!!! Як Справи???? як там Літечко пройшло??? Ми з К2 рідко сиділи в неті і майже не заходили на форум тому  нас і не було!!!! 8-)

+1

187

Салют!!!
Справи вже поліпшуються!! :crazy: ! Літо просто відпадне особливо останні кілька днів. :cool:
А як пройшло ваше літо???

0

188

Честь!!!! Наше літо тоже відпадне ми ся так обкурили шо дума шо ми на вершині ЕВЕРЕСТУ хіх хіхіхіхіхіхіхіхіхіхіхіхіх!!!!!! :crazy:

0

189

:rofl:  :music:

0

190

:music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:  :music:
:crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:

0

191

^^ А у мене сьогодні День Народження.Ох напюсь!!!!! :shine:
:flirt:

0

192

Вітаю Наталі кіко то вже тобі?????????? :surprise:

0

193

DENZO привіт тобі від нас з Єгипту!
Як там дела?
Шо робиш?
ЯК там пари, троха буваєш на них?
Читай КНИЖКИ!
-вот тобі ссилка (потім поясню що з нею зробити) http://zaycev.net/search.html?query_search=Modern Talking&sub=!
- Я з Светою через пару днів приїду з Єгипту, захоть в гості, бо ми ти привезли РАКУШКУ!

0

194

ШУТКА ми в дома!
Вибачай но РАКУШКИ нет, бо ми небули в Єгипті, но ми зато були в ТУРЦІ(ї)
:cool:

0

195

Здоров Штахета!Ти думаєш шо то Андрій?Ні то менеджер Шальке:)ну шо поняв хто то?Я був в селі,там всьо затопило і привіз тобі порваний кирзак який принесло водою з ПольЩі! :rain: 45 розміру!На мене троха замалі,можетобі сойдьот :mybb: ?Він майже нормальний,ну хіба шо трохи його Бровко погриЗ :D  і Корова КРАСЯ його зажвала:))))))))!Короче то круче Ракушки з Туркменістану:)))Просто кльовий сувенір!Поставиш собі його в сервант разом з сервізом Хрустальним:)))))!Я ше на ньому підпишуся з ДензоМММ:))))!Або приб"єш на стіну!Як там Бакчіроглу(Президент Туркменів)?Троха покупався в Нафтовій свердловині!!!!!!!!!!!!!!!! :glasses: ?Приходь в неділю на площу Ринок о 19,00 на концерт групи ХеРнЯ(2 состав)!Будеш на бек-вокалі :whistle: !
Удачі,не бери до уваги то всьо правда з елементами жартів і ролсійськими словами!!!!!!!!
З повагою М9.

0

196

Хелов піпол!!!!!!!!!! Де ви всі по пропадали. Наталі напевно хфайно свій деньчик справила???????? Як воно????????  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:
:writing:  :writing:  :writing:  :writing:  :writing:  :writing:

0

197

Люди форум і на то форум що в ньому общаються на якісь теми!!!!!!!!!!! pipol та пишіть шось!!!!!!!!!!!!!  :crazy:   :crazy:   :crazy:   :crazy:   :crazy:

0

198

Привіт всім :D
Андрюшич ти нехочеш поработать :question: 
:jumping:  |_|_| У Т |{ @  :jumping:
Ну як тобі новий дизайн ФОРУМА?

0

199

ХаЙ Адмін!!!! )))))) Да зимова тема по пріколу особино коли вже перший сніжок впав та такий шо можна і снігову бабульку ЗлІПиТи!!!!!! ))))

0

200

:crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:

0

201

vkontakte.ru

0

202

А фотку шо довгенько відкриває!!!! ))))))  :crazy:

0

203

:writing:  :mybb:  :writing:  :playful:  :music:

0

204

DEN_30 в горах уже лежить сніжок!
Давай на вихідних поїдемо на ЕВЕРЕСТ?  :suspicious:

0

205

Ага спочатку на еверест а потом прямим курсаком на Баржаву і заодно можна парашку трошка заципити )))))))) і контрольний то буде Тосцян ))))))  :tomato:

0

206

:yep:  :yep:  :yep:  :yep:  :yep:  :yep:  :yep:

0

207

А, поїхали тоді на Говерлу в суботу а в недільку сходим в похід в Гімалаї і вернемся на електричці Воловецкій додому! а? :suspicious:

0

208

Та давай но в Гімалаї ми 1000% мусим попасти знаєш який там зарас класний вид )))))) А вмене вопше бомба ідея давай я н свому горніку а ти на своїй Україні підкоримо всі Гімалаї та шей Говерлу зацепим і все за вихідні ))) та ми швидше вернемося до дому ніж на елєктричці "Воловецькій" ))))))   :hobo:  o.O

0

209

:O  :O  :O  :O

0

210

wwwopensharing.ru

0

Вы здесь » Гірський туризм » **Г І Р С Ь К И Й****Т У Р И З М** » Туризм та активний відпочинок в Україні

apbb.ru