Українські Карпати

Гірський туризм

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Гірський туризм » **Г І Р С Ь К И Й****Т У Р И З М** » Туризм та активний відпочинок в Україні

Туризм та активний відпочинок в Україні

Сообщений 91 страница 120 из 218

91

ПРИВІТИК! К 2 я вже найшов силку спасибі!!  :crazy:

0

92

Але не даю дупля як скачати!! :tomato:

0

93

К 2 коли там вже дунем??  :yep:  Наталі як там житуха??? слухай а ти нас з К 2 не повяжеш за то шо ми план розкурюем?????  %-)

0

94

:crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:  :crazy:

0

95

:sceptic:  :sceptic:  :sceptic:  :sceptic:  :sceptic:  :sceptic:  :sceptic: скукота. Сиджу на парі і нема шо робит!!!!!!!!!!!!!! :sceptic:

0

96

:writing:  :writing:  :writing:  :writing:  народ пишіть шось а то нема чим зайнятися  :writing:

0

97

всім пака я вже свалюю  :glasses:   :glasses:   :glasses:   :glasses:   :glasses: до зустрічі К 2  :D   :rofl:   :playful:   :playful:   :playful:

0

98

Я шось захворіла, вже третій день сижу дома.DENRO,ADMIN (foruma K2)  куріть на здоров'ячко і скільки влізе!!

0

99

Ден30    а ти ммля крутий нетівський ХАКЕР :unsure:  я ти скажу  :rofl:
Натали   грипа? чи щось серйозне? o.O  Це тільки я можу фотку зняти! :flag: я ж >> Адмін :confused:

0

100

ADMIN (foruma K2)   Мене горло сильно болить!!!

0

101

Треба Septolete сосати сині або червоні (червоні вони помогають добре, но дорогі :suspicious: ) а зелені :no: !!!!
Або ТРАХІСТАН тоже помогає но пачка 20т. коштує 25грн. но кажуть що вони БЕСТ проти болі у горлі!

0

102

Я вже хаваю якісь таблетки, мені їх з мама з Швеції привезла!!!!

0

103

Кращі Швецькі т. хавати ніж УКРАЇНСЬКІ (термо-ядерки)
Но самі кращі таблетки це є Г О Л А Н Д С Ь К І (помогає миттєво майже від усіх болячок) :cool:

0

104

А яку музику ти слухаэш???

0

105

_

0

106

Музику різну :love:  люблю!
зараз слухаю Би-2 ; Вася клюб ; Сплин  А ТИ ШО ТАМ :question:

0

107

Я вже дуже довго слухаю тільки п'ять пісень: _BARON_ANGEL_ _Гавана_Люблю_  _NTL_kogda_horonyat_molodyh_  _timati_-_ne_shodi_s_uma_ _bumer_-_karavan,

0

108

yroslav Привіт!!

0

109

Натали а хто такий Ярослав ?? o.O

+1

110

Сама не знаю. Хотіла зним познайомитись, але його вже небуло!

0

111

Честь!!!  К 2 де таку аватарку скачав?????? Шо там після вчорашнього голова не болить :rofl:

+1

112

DENRO хай! А шо вчора робили???

0

113

НАТАЛІ де ти тк горлишко простудила????  :glasses:

+1

114

Навіть не знаю!

0

115

K 2 тоді сильно просто загуляв!!! :crazy:

0

116

Як там у вас  житуха К 2, Наталі???? :shine:

+1

117

:jumping:  :mybb:  :tomato:  :writing:

+1

118

Хай DENRO !!! треба було не гуляти , а то шос знов з здоровячком погано! Цілими дня ми сижу і втикаю фільми*(((скучно*((
:(

0

119

Привітик НАТАЛІ!!! Скучаеш?????   ^^  Які фільми дивишся?????  ;)

0

120

Трошки лікуешся??? Виздоровлюй!!!!!!  :yep: Щоб потім знов відриватися на повну.... :crazy: так як ми з К 2  :crazy:

0

Вы здесь » Гірський туризм » **Г І Р С Ь К И Й****Т У Р И З М** » Туризм та активний відпочинок в Україні

apbb.ru